top of page

Mentorgrupper

Gjennom eksklusive, sårbare og intime mentrogrupper får du trygghet og rom for å bli kjent med deg selv, dine verdier og det som gir deg energi. Slik at du kan ta bedre beslutninger, sette bedre grenser og ta vare på deg selv på en helt ny måte.

Vi jobber hele tiden med balansen mellom de feminine og maskuline egenskapene, være- og gjøremodus, samt det å være hele seg. 

Mentorgruppe coaching grupper mentor coach gruppe
Mentorgrupper for deg som strever med grensesetting, å ta pauser, og tappe inn i det myke.

Ikke bare teori, men embodiment av det feminine.
pexels-laura-tancredi-7078393.jpeg

FEMININE FOUNDER

For deg som er gründer og/eller solopreneur. 

Som savner et nettverk av likesinnede og som 

Sammen skal vi finne det unike ved DEG og din bedrift, slik at du kan skille deg ut og tiltrekke deg kunder.

FEMININE

YOU

Føler du at du har tatt på deg de maskuline sidene for å prestere, lykkes og være "flink" i samfunnet vi lever i? At du løper og løper, og ikke vet hvordan du skal stoppe med god samvittighet?

At du har lagt all din verdi i det du GJØR, ikke den du ER?

Da er Feminine you mentorgruppen noe for deg!

FEMININE LEADER

Mentorprogrammet for deg som strever med grensesetting, å ta pauser, og tappe inn i det myke.

 

Vi tar det beste fra alle våre tidligere mentorgrupper med inn i et nytt konsept som går enda dypere – et syv måneders program hvor hver måned brukes til å dykke ned i en kvinnelig arketype.

Hva sier tidligere deltakere fra våre mentorgrupper?

Katrine gikk fra å være på et "low point" i livet hvor hun tenkte "det er bare meg det er noe feil med" til å finne felleskap og våge å åpne opp for den hun virkelig er!

Sanna gikk fra å brenne seg ut i det maskuline, hvor hun la all sin verdi i prestasjoner - til å finne en ny måte å leve på, hvor hun forstår hva hun trenger for å leve et balansert liv.

Cathrine gikk fra å kjenne veldig motstand på mønstre og deler av seg, hvor hun ikke var fornøyd - til å komme nærmere seg selv, ta mer plass og stå stødig i hele seg!

Inge gikk fra å være ytre til indre styrt - fra å bruke mye tid i hodet, bekymre seg og gruble over alt som ikke fungerte på jobb, til å bli stødig, trygg og rolig i hverdagen. 

Hei!

Mitt navn er Iselin Larsen,
grunnlegger av Poise

Fra den dagen jeg startet som gründer februar 2018 har jeg tatt mange smarte og strategiske valg for å komme dit jeg er i dag som forfatter, foredragsholder, investor og mentor. 

Men jeg har også brukt mange av mine feminine sider, for å tappe inn på min unikhet og nisje - og jeg var derfor den som tok både syklisk livsstil og feminint lederskap til Norge. 

Jeg gleder meg til å gå denne veien sammen med deg!

  • LinkedIn
  • Instagram
4.jpg

Feminine you har vært et eventyr! For meg er dette en helt ny verden, og det å åpne opp for det feminine har aldri før vært en del av min virkelighet - utrolig nok! Jeg er utrolig takknemlig for muligheten og søsterskapet, og gleder meg til veien videre!

Trygt samtalerom der ein kan vera heile seg og opna opp om vanskelege ting. Opplever at eg ser meg sjølv tydelegare og at det er rom for å "innrømma" skuggesider, triggarar og mønster. Unik erfaring som eg tar med meg i andre sider ved livet og relasjonar med andre.

Jeg ser så tydelig nå at vi alle går igjennom så mye av det samme her i livet, bare på litt forskjellige måter, så hvorfor skal man sitte med det alene? Dette fellesskapet har jeg savnet i livet, og det er noe jeg vil anbefale til alle!

Som mennesker blir vi oppdratt til å være individualister. Vi skal tåle alt, bære alt selv, være sterke, stå der og bare takle ALT. Så glemmer vi at vi er flokkdyr, vår egen natur, hvor sterkt det kan være med fellesskap, få speiling på hvem du er - det er så mye kraft i å ikke sitte med alt alene. 

Gjennom Feminine you har jeg fått en arena for å være hele meg. Perspektiv, refleksjon og støtte har hjulpet meg med å utvikle både indre og ytre verktøy som bidrar til at jeg opplever trygghet og mestring, også når jeg er i det feminine. 

 

I dag opplever jeg mer balanse i livet, har større forståelse for meg selv som kvinne og omfavner flere sider av meg selv.

Å finne så mange likheter i mennesker man aldri har møtt før, som forstår hva du går gjennom var helt fantastisk. Det å lytte til andres tanker og historier åpnet så mange dører i meg. Den innsikten og muligheten til å dele er utrolig fint!

Feminine you har gitt meg tilgang til hele meg. Kurset er så tett på i tid at jeg har blitt "tvunget" til å tak i skyggesidene mine.

 

Dette er magi i praksis og jeg har begynt å operere i flyt, og i kontakt med min feminine side. Iselin har innsikt og kunnskap om hva vi trenger i gruppa og setter i gang gode prosesser. Empatisk lytting, samspill og deling av innsikt gjør godt. Vi heles ved hjelp av hverandre. 

 

Iselin guider oss rett til kjernen med nye temaer i hvert treff, og det føles trygt og godt. Jeg har tatt av lag for lag av gamle mønster og det gir tilgang til en kraft som er meg. Mer i balanse, balansen mellom væren og gjøren, det sykliske som vi alle er en del av. 

Jeg hadde vært utbrent og sykemeldt 100%, mye fordi jeg la jeg all min verdi i mine prestasjoner og ikke hvem jeg var som menneske. Det å “gjøre” var mer verdifullt enn å “være”.

Jeg er på en veldig annerledes plass i dag, setter helt andre grenser og gir meg selv forutsetninger til å leve et bærekraftig liv. Jeg kommuniserer til min leder, kollegaer og mine ansatte på en helt annen måte. Det er helt fantastisk!

 

Jeg har fått noen ut av kroppen opplevelser hvor jeg tenker “sånn hadde jeg ikke reagert for ett år siden". Jeg har en helt annen ro i meg selv og en trygghet som gir en mye behagelig måte å leve på. 

Da jeg meldte meg på Feminine you var jeg på et ganske dårlig sted hvor jeg ikke hadde noe tro på meg selv. Jeg søkte et felleskap og det skjedde veldig mye på de månedene jeg var med.

 

Jeg så at det ikke bare var meg som slet med de tingene jeg satt inne med. De andre kvinnene gikk gjennom mye av det samme, og det var så utrolig fint å oppleve at “shit, jeg er ikke gær'n”.

 

Jeg turte å åpne opp for det som var MEG og det var utrolig fint å kunne lande i dette.

bottom of page