top of page

Testimonials mentorgrupper

_DSF2500.jpeg
"Iselin guider oss rett til kjernen med nye temaer i hvert treff, og det føles trygt og godt. Jeg har tatt av lag for lag av gamle mønster og det gir tilgang til en kraft som er meg. Mer i balanse, balansen mellom væren og gjøren, det sykliske som vi alle er en del av. "

- Deltaker på mentorgruppen Feminine you

Etter å ha deltatt i programmet, har jeg blitt mer bevisst på balansen mellom de feminine og maskuline egenskapene. Jeg har blitt mer åpen for de feminine sidene av meg selv, selv om det fortsatt er en reise. Ja, jeg har endringer å jobbe med, men jeg håndterer nå jobbsituasjoner annerledes og er mer bevisst på situasjonen.

Mentorprogrammet har hjulpet meg med å innse at jeg ikke trenger å definere meg selv utelukkende gjennom jobben. Å få råd og veiledning gjennom diskusjoner om våre verdier har vært uvurderlig, spesielt i kombinasjon med samtalene med hele gruppa. Det har hjulpet meg å se hvordan andre opplever lignende utfordringer.

Iselin sin ledelse og mentorship har vært avgjørende. Gjennom diskusjonene om våre verdier, og refleksjonene rundt de maskuline og feminine sidene, har jeg fått nye innsikter.

Inge gikk fra å være ytre til indre styrt - fra å bruke mye tid i hodet, bekymre seg og gruble over alt som ikke fungerte på jobb, til å bli stødig, trygg og rolig i hverdagen. 

Katrine gikk fra å være på et "low point" i livet hvor hun tenkte "det er bare meg det er noe feil med" til å finne felleskap og våge å åpne opp for den hun virkelig er!

Sanna gikk fra å brenne seg ut i det maskuline, hvor hun la all sin verdi i prestasjoner - til å finne en ny måte å leve på, hvor hun forstår hva hun trenger for å leve et balansert liv.

Cathrine gikk fra å kjenne veldig motstand på mønstre og deler av seg, hvor hun ikke var fornøyd - til å komme nærmere seg selv, ta mer plass og stå stødig i hele seg!

 Linda kjente på stagnasjon i livet, utilfredshet på jobben og følelsen av at «noe manglet» - til å lytte mer til seg selv, stole på intuisjonen og gjøre endringer i jobbhverdagen for å skape mer rom til verdifull utvikling i karrieren.

Jeg liker veldig godt måten programmet er lagt opp. Med kombinasjon av refleksjonsoppgaver, skriving og deretter samtaler. Enten i hele gruppen eller i mindre grupper. Dette gjør at man må hekte seg på. Jeg kan ofte bli litt passiv og lyttende, men måten mentorgruppen var lagt opp tvang meg til å delta, samtidig som jeg fikk gode relasjoner og forbindelser til de andre deltakerne.

Videoene om arketyper var spesielt interessante. Første gangen hørte jeg dem observerte jeg mest. På noen arketyper tenkte jeg OK, det er greit. Men også “yeah, righ”, fordi det føltes så fjernt. Etter å ha sett dem flere ganger, fikk jeg mer ut av dem og ble til og med nysgjerrig på dem.

En viktig innsikt for meg var balansen mellom det maskuline og feminine. Jeg har nå blitt mer oppmerksom på å ta pauser, puste og tillate meg selv å trekke meg tilbake og prioritere min egen tid. Når jeg får den lille pausen, er jeg klar til å gjøre noe nytt. Når jeg tar meg selv ut av de stressende situasjonene, blir jeg klar for andre ting. Det er deilig.

Temaene vi diskuterte var engasjerende, og Iselin sin evne til å formidle og coache i en gruppesetting var imponerende. Jeg føler det har skjedd en helt konkret endring i meg. Jeg er mer glad i å kunne trekke meg tilbake og prioritere meg selv. Å være i denne gruppen har vært svært givende for meg.

Jeg satte virkelig pris på mine "Accountability Partners". Jeg tror det er viktig for deltakere i slike programmer å ha gruppesamtaler for å gjenkjenne seg selv og sine utfordringer.

Jeg har blitt bedre til å sette grenser. For eksempel så gir jeg meg selv tid til å reflektere over beslutninger, i stedet for å svare impulsivt. Dette gir meg en bedre følelse av kontroll over livet mitt.

Hilde var rastløs og gikk rundt med følelsen av at noe manglet, til tross for at alt tilsynelatende var på stell. Etter Feminine you mentorprogrammet lærte hun å reflektere mer, samt bli bevisst hvilke verdier hun har i livet.

Katrine gikk fra å være stresset og aktivert i nervesystemet, til å lene seg inn i det feminine og det sykliske, for å få bedre flyt i hverdagen og finne balanse i et liv med mange baller i luften.

Som mennesker blir vi oppdratt til å være individualister. Vi skal tåle alt, bære alt selv, være sterke, stå der og bare takle ALT. Så glemmer vi at vi er flokkdyr, vår egen natur, hvor sterkt det kan være med fellesskap, få speiling på hvem du er - det er så mye kraft i å ikke sitte med alt alene.

Gjennom mentorgruppen har jeg fått en arena for å være hele meg. Perspektiv, refleksjon og støtte har hjulpet meg med å utvikle både indre og ytre verktøy som bidrar til at jeg opplever trygghet og mestring, også når jeg er i det feminine. 

 

I dag opplever jeg mer balanse i livet, har større forståelse for meg selv som kvinne og omfavner flere sider av meg selv.

Å finne så mange likheter i mennesker man aldri har møtt før, som forstår hva du går gjennom var helt fantastisk. Det å lytte til andres tanker og historier åpnet så mange dører i meg. Den innsikten og muligheten til å dele er utrolig fint!

Mentorgruppe  har vært et eventyr! For meg er dette en helt ny verden, og det å åpne opp for det feminine har aldri før vært en del av min virkelighet - utrolig nok! Jeg er utrolig takknemlig for muligheten og søsterskapet, og gleder meg til veien videre!

Denne gruppen har vært et trygt samtalerom der ein kan vera heile seg og opna opp om vanskelege ting. Opplever at eg ser meg sjølv tydelegare og at det er rom for å "innrømma" skuggesider, triggarar og mønster. Unik erfaring som eg tar med meg i andre sider ved livet og relasjonar med andre.

Jeg ser så tydelig nå at vi alle går igjennom så mye av det samme her i livet, bare på litt forskjellige måter, så hvorfor skal man sitte med det alene? Dette fellesskapet har jeg savnet i livet, og det er noe jeg vil anbefale til alle!

Hei!

Mitt navn er Iselin Larsen,
grunnlegger av Poise

I 2018 sa Iselin opp jobben etter 10 år i salgsbransjen, og startet Poise. Det ble starten på en reise inn i den feminine og maskuline balansen, hvor hun leder seg selv og sin bedrift på helt nye måter. Hun har gått fra å være ytre styrt til å bli indre styrt, hvor hun våger å være hele seg!

I dag holder Iselin foredrag for bedrifter, er mentor for høyprestasjonskvinner i næringslivet, investor og forfatter av boken Feminin flyt.

Hun har guidet flere tusen kvinner tilbake til det feminine, slik at de kan tappe inn på sitt fulle potensiale!

Poise mentorgrupper er stedet hvor du får tatt teorien ut i praksis, pakket ut nye deler av deg selv og blitt trygg i det feminine - i fellesskap med andre kvinner.

  • LinkedIn
  • Instagram
4.jpg

Dette er magi i praksis og jeg har begynt å operere i flyt, og i kontakt med min feminine side. Iselin har innsikt og kunnskap om hva vi trenger i gruppa og setter i gang gode prosesser. Empatisk lytting, samspill og deling av innsikt gjør godt. Vi heles ved hjelp av hverandre. 

Jeg har fått noen ut av kroppen opplevelser hvor jeg tenker “sånn hadde jeg ikke reagert for ett år siden". Jeg har en helt annen ro i meg selv og en trygghet som gir en mye behagelig måte å leve på. 

Jeg så at det ikke bare var meg som slet med de tingene jeg satt inne med. De andre kvinnene gikk gjennom mye av det samme, og det var så utrolig fint å oppleve at “shit, jeg er ikke gær'n”.

 

Jeg turte å åpne opp for det som var MEG og det var utrolig fint å kunne lande i dette.

bottom of page