top of page

Foredrag og workshop til din bedrift

Ønsker din bedrift å utforske det feminine lederskapet? Iselin skreddersyr foredrag og workshops for din bedrift, men har spesialisert seg på teknologibransjen.

Feminint lederskap handler om soft-skills, og knyttes tett opp mot bedriftskultur, innovasjon og utvikling i bedriften. 

Ta kontakt med Emma Lunden Bold Type Management for å få et tilbud: emma@boldtype.no  

https://www.boldtype.no/iselin-larsen

Iselin Larsen Poise holder foredrag og workshops for små og store bedrifter i teknologibransjen

Linda Blankevoort, avdelingsleder NAV 

Foredraget var utrolig fengende, aktuelt for oss i NAV, informativt og nyttig. Vi fikk alle mange gode tips om hvordan vi kan ta «reelle og riktige» pauser, hvordan arbeidsoppgaver kan systematisere og struktureres, og hvordan enkle grep kan gjøre en vesentlig forskjell i vår opplevelse av arbeidshverdagen.

 

Vi kan virkelig anbefale dette foredraget!

Anna Knudsen, redaktør AW Magazine

Iselin hadde et innlegg på AW Magazine sitt 8. mars-arrangement, hvor hun snakket om feminine og maskuline egenskaper i ledelse. Iselin har en trygg ro, samtidig som hun byr på seg selv og fenger publikum. I etterkant har vi fått flere gode tilbakemeldinger fra deltakerne på innlegget, samt at det skapte gode refleksjoner i etterkant.

 

Jeg kan varmt anbefale Iselin!

Møt Iselin Larsen,
grunnlegger av Poise

Etter et tiår med å navigere i høyt tempo, prestasjonsfokus og et mannsdominert landskap innen salg og IT, valgte Iselin Larsen en ny retning i 2018. Siden da har hun bygget selskapet Poise med både feminine og maskuline verdier. 

 

Med en lidenskapelig tro på at alle skal ha muligheten til å møte opp på jobb som sitt fulle jeg, uavhengig av kjønn, har hun dedikert seg til arbeidet med å fremheve både feminine og maskuline kvaliteter på arbeidsplassen og i næringslivet. 

 

Hun har kombinert erfaringene fra det mannsdominerte miljøet i salg og teknologi med de mykere og ofte feminint betegnede "soft skills". Det feminine er ikke bare "nice to have», men helt avgjørende dersom vi skal lykkes med bærekraft, mangfold og innovasjon i næringslivet fremover, sier Iselin. 

 

I dag holder Iselin foredrag for bedrifter, er mentor for høyprestasjons kvinner i næringslivet, investor og forfatter av boken Feminin flyt.

  • LinkedIn
  • Instagram
4.jpg
bottom of page